Geert De Bock

Over Ons

Klantvriendelijk onthaal en persoonlijke service

Direct contact en persoonlijk service zijn onze grootste troeven,daarmee bedoelen we dat we onze klanten persoonlijk kennen. Wie bij ons komt, is geen nummer.

Topmerken

U denkt dat uw droom niet binnen uw bereik ligt? U heeft ongelijk ! Geert De Bock staat voor topmerken, BMW en MINI, die elk een ander publiek aanspreken. Durf voortaan dan ook uw dromen te realiseren bij Geert De Bock!

Steeds keuze uit een ruime stock

Bij Geert De Bock heeft u steeds een ruim aanbod aan nieuwe, directie- en jonge tweedehandswagens van de merken BMW en MINI. Geert De Bock beschikt over een stock van wagens waarin u alle courante kleuren en uitrustingsniveaus terugvindt. Ook de klant die iets speciaals zoekt, zal zeer waarschijnlijk bij ons zijn gading vinden.

Transparantie

Historiek, kilometerstand, onderhoud etc. alle informatie van het voertuig is gekend. Niemand koopt graag een kat in een zak. Geert De Bock kent de historiek en de afkomst van elke wagen. Bovendien controleren wij elk voertuig voor levering op 125 punten die zowel mechanische als elektronische als veiligheidsaspecten dekken. Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass en alle benodigde documenten. Via Car-Pass beschermen de overheid en automobielsector u en alle eerlijke autoverkopers tegen wanpraktijken.

Snelle beschikbaarheid van het voertuig

Een auto uit stock betekent een auto die zeer snel leverbaar is. Binnen de week kan u bij ons met uw wagen buiten rijden. Na de bestelling controleren wij uw auto nog eens grondig, gaan we naar de keuring waarna we de wagen kunnen leveren. Dus voor dringende gevallen is er ook maar 1 adres: Geert De Bock